Правильно підбираємо торгове обладнання для магазину посуду
Правильно підібрати торгове обладнання для магазину посуду.
Магазин з продажу посуду і кухонного приладдя – це насамперед виставка, яка робить поштовх до купівлі того чи іншого кухонного аксесуара, і вже в другу чергу це класичний магазин. Виходячи з цього і потрібно планувати як торгову площу так і типи стелажів на якому буде представлений товар.
- Для красивої презентабельною викладки ТОП категорій посуду ми пропонуємо зупинити свій вибір на стелажах комплектованих дзеркальними задніми стінками панельними і полицями з гартованого товстостінного шліфованого скла. Така комбінація дозволить додати індивідуальність не тільки до товару викладеному на полицях, але і магазину в цілому. Необхідно звернути увагу, що в комплект полиць зі скла входили з'єднувачі кронштейнів, які страхують полку від прогину і випадкового падіння, а також комплектність кронштейнів повинні входити гумові присоски, що забезпечують надійність з'єднання полиці з кронштейном.
- Базові товарні групи (найбільш продавані) є сенс розміщувати на типових стандартних стелажах з прямою металевої полицею, в деяких випадках додатково використовуючи передній обмежувач, і спеціальні тримачі для посуду виготовлені з дроту, і дозволяють розміщувати товар вертикально.
- Найкращим способом розмістити аксесуари і штучні вироби вийде використовуючи стелажі з перфорованою панельної стінкою і гачками різної довжини і типів (як з ценникодержателем так і без). Також з перфорованими панелями стінками добре поєднуються металеві полиці, в такому випадку можна комбінувати продаж супутніх товарів разом з основним на одному стелажі.
- Виділити товарні категорії Вам також допоможе старий але дуже ефективний прийом – виділення кольором, тобто можна забарвити в відмітний від основного кольору або стелаж, або полиці, таким чином привернути увагу покупця.
- Рекомендуемая нами стандартная высота островного стеллажа для магазина посуды и кухонных принадлежностей – 1450 мм. это позволяет одновременно сделать максимально презентабельную выкладку и не визуально не загромождать торговый зал. Другие параметры – такие как глубина полки основания и ширина стеллажа, необходимо подбирать исходя из особенностей помещения под магазин.
Специалисты нашей Компании с удовольствием помогут Вам правильно распланировать торговую площадь, расставить торговое оборудование, оформить заказ, доставить и смонтировать в кратчайшие сроки в наилучшем качестве!
Большой перечень сданных нами в работу магазинов, в том числе магазинов посуды, дает Вам гарантию, что Ваш магазин будет оборудован по последнему слову магазиностроения, учитывая все особенности и наработки!
Связаться с нами можно любым удобным для Вас способом, приехать в гости на офис-выставку:
г.Киев, переулок Магнитогорский 1 офис 304
Позвонить по телефонам:
044-492-09-41, 097-024-99-25, 050-989-61-88, 066-364-33-53
Написать нам по электронной почте:
Посетить наши сайты:
Оформив заказ через нашу страницу в Facebook, Вы всегда можете рассчитывать на дополнительную скидку!
- Планування торговельного залу магазинуУ статті висвітлено алгоритм робіт при плануванні магазину.Планування торговельного залу магазину